lifestylefotografie baby’s groeien zo snel, newborn fotoshoot, bevalling, bevallingsfotografie, zwangerschapsfotografie, zwanger, bolle buiken, mooi zwanger, vastleggen van de bevalling, geboortefotograaf, keizersnede, isala klinieken, hasselt, zwolle, overijssel, meppel, emmeloord, geboorteproces, waarom een geboortefotograaf, eerste momenten, day in the life reportage, baby, newborn, jongen of meisje, geboortekaartje fotograaf, gezinsdocumentaire, geposeerde newborn fotoshoot, lifestyle newborn fotoshoot, papa en mama, trotse ouders, borstvoeding , pure en tijdloze foto’s, mooiste momenten, documentaire fotograaf

Day in the life

Tijdens een day in the life reportage loop ik een halve dag of hele dag mee met jullie als gezin.

Het allerfijnste aan deze vorm van documentaire fotografie is dat er niet geposeerd wordt en iedereen lekker zich zelf kan blijven. Dus de kinderen kunnen gewoon lekker blijven spelen en plezier maken. Ik volg jullie in jullie activiteiten. Jullie bezoek aan de supermarkt, naar de markt, een bezoekje aan de speeltuin, naar sport gaan, opa en oma bezoeken, samen koekjes bakken.

Alle dingen die voor jullie heel normaal zijn maar die zo mooi zijn om vast te leggen omdat juist deze beelden een prachtige herinnering zijn voor later. Juist de momenten die niet geposeerd en geregisseerd zijn.

 

Als moeder van een 2 jarige peuter maak ik zelf ook veel foto’s van deze dagelijkse dingen in het leven, echter ik stond zelf nooit op de foto’s. Ik heb een reportage laten maken door een collega fotografe en nu kan ik uit eigen ervaring zeggen hoe dierbaar dit album voor mij en mijn gezin is! Lijkt het jou geweldig om zo’n unieke gezinsdocumentaire te hebben? Ik kom graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.