baby’s groeien zo snel, newborn fotoshoot, bevalling, bevallingsfotografie, zwangerschapsfotografie, zwanger, bolle buiken, mooi zwanger, vastleggen van de bevalling, geboortefotograaf, keizersnede, isala klinieken, hasselt, zwolle, overijssel, meppel, emmeloord, geboorteproces, waarom een geboortefotograaf, eerste momenten, day in the life reportage, baby, newborn, jongen of meisje, geboortekaartje fotograaf, gezinsdocumentaire, geposeerde newborn fotoshoot, lifestyle newborn fotoshoot, papa en mama, trotse ouders, borstvoeding , pure en tijdloze foto’s, mooiste momenten, documentaire fotograaf

Geboorte

Het vastleggen van een bevalling is iets heel bijzonders. Het is een grote eer om bij de geboorte aanwezig te mogen zijn. Het is een intiem moment dat je niet met iedereen wil delen, maar het is ook een van de mooiste momenten in jullie leven.

Bij geboortefotografie gaat het om het vastleggen van momenten van intimiteit , schoonheid en emoties. Je hoort heel vaak dat de vrouwen een stukje missen van het hele geboorteproces en een geboortereportage kan dan helpen om het een plekje te geven.

 

Waarom een geboortefotograaf? Tegenwoordig leggen wij alles vast, behalve de mooiste dag in je leven, de geboorte van jullie kind! Een professionele geboortefotograaf is dan ook zeker gepast. Daarnaast is het voor de aanstaande vader ook fijner om de bevalling zoveel mogelijk mee te beleven en zijn partner waar mogelijk te ondersteunen. Hij hoeft zich geen zorgen te maken over het nemen van de foto’s.

Als geboortefotograaf maak ik foto’s van de gehele bevalling: van het begin van je weeën tot de geboorte van jullie kindje. Daarna blijf ik nog een aantal uur om jullie eerste momenten samen vast te leggen, de reactie van broertjes en/of zusje en opa’s en oma’s. Geboortefotografie is zowel mogelijk bij een thuisbevalling als bij een bevalling in het ziekenhuis.

 

Vooraf maken wij eerst kennis met elkaar. Ik vindt het heel belangrijk dat jullie vertrouwen hebben in mij als fotograaf. Jullie kunnen alle vragen stellen die er bij jullie spelen en ik zal jullie vertellen hoe ik te werk ga. Na het gesprek kunnen jullie in alle rust nadenken over ons gesprek en beslissen of ik als geboortefotograaf bij de geboorte van jullie kindje aanwezig mag zijn.

 

Omdat geboortefotografie een speciale tak van fotografie is heb ik hiervoor een opleiding gevolgd bij de eerste nederlandse geboortefotograaf Marry Fermont. Daarnaast komt mijn achtergrond uit de zorg hier ook goed samen.