baby’s groeien zo snel, newborn fotoshoot, bevalling, bevallingsfotografie, zwangerschapsfotografie, zwanger, bolle buiken, mooi zwanger, vastleggen van de bevalling, geboortefotograaf, keizersnede, isala klinieken, hasselt, zwolle, overijssel, meppel, emmeloord, geboorteproces, waarom een geboortefotograaf, eerste momenten, day in the life reportage, baby, newborn, jongen of meisje, geboortekaartje fotograaf, gezinsdocumentaire, geposeerde newborn fotoshoot, lifestyle newborn fotoshoot, papa en mama, trotse ouders, borstvoeding , pure en tijdloze foto’s, mooiste momenten, documentaire fotograaf

Investering Zwangerschapssessie | Newbornsessie

De periode rondom de zwangerschap gaat gepaard met zoveel veranderingen. De tijd glipt door je vingers en je vliegt zo snel door deze bijzondere periode heen. Leg deze periode vast in een combinatie pakket van bijvoorbeeld zwangerschap, geboorte en newbornfotografie. Samen zorgen wij er voor dat deze periode voor altijd is vastgelegd.

Pakket brons

  • Mini album 20 x 20 met 8 foto’s
  • Dezelfde foto’s digitaal in hoge resolutie op USB

€ 360

Pakket zilver

  • Album 30 x 20 met 25 foto’s
  • Dezelfde foto’s digitaal in hoge resolutie op USB

€ 530

Pakket goud

  • Canvas afdruk van 60×40 cm
  • Album 30 x 30 cm met 35 foto’s
  • Dezelfde foto’s digitaal in hoge resolutie op USB

€ 720

geboortefotografie overijssel

Investering Geboortereportage

* inclusief vrijblijvende kennismaking
* mijn beschikbaarheid vanaf 37 weken zwangerschap 24/7
* selectie van de foto’s digitaal in hoge resolutie minimaal 100 foto’s* *
* geboorte album 20 x 20 met een kleine selectie foto’s

Geboortereportage € 795

Geplande keizersnede € 695

 

Termijnbetaling:

        Omdat een geboortereportage misschien niet voor iedereen financieel haalbaar is, bied ik een termijnbetaling aan zonder extra kosten.  In 3 termijnen kun je dan in de aanloop naar de uitgerekende datum je bedrag voldoen.

dayinthelifeoverijssel

Investering Day in the life reportage

* minimaal 75 foto’s in hoge resolutie
* slide show van de foto’s
* 1 album 20×20 6 spreads 10 foto’s

 

* halve dag ( 4 uur ) fotografie € 550,00
* hele dag ( 8 uur ) fotografie € 800,00

Upgrade Album

volledig album 25 x 25 met 15 spreads € 200,00 (ongeveer 25 foto’s)

volledig album 30 x 30 met 15 spreads € 275,00 (ongeveer 30 foto’s)

Algemene informatie

De genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De eerste 20 km buiten een straal van Hasselt/Zwolle zijn gratis, daarna hanteer ik een tarief van 0,35 cent per kilometer met een maximum van € 50,00. Wanneer jullie een fotoshoot bij mij boeken ontvang je een bevestiging van de boeking. Ik vraag een vooruitbetaling van €100,00. Dit bedrag moet 2 weken na bevestiging van de boeking worden overgemaakt. Bij het boeken van een geboortereportage dient € 250,00 bij bevestiging van de boeking worden voldaan. Het resterende bedrag dient 1 week voor de fotosessie te zijn voldaan. Ik streef ernaar om de foto’s binnen 3 weken aan te leveren in een online fotogalerij , waarin je met een persoonlijk wachtwoord de foto’s kan bekijken. Eventuele nabestellingen worden via de online gallery doorgegeven, waarna je een factuur ontvangt voor het te betalen bedrag. Na betaling ontvang je de bestelde fotoproducten.

newbornoverijssel