newbornfotografie baby’s groeien zo snel, newborn fotoshoot, bevalling, bevallingsfotografie, zwangerschapsfotografie, zwanger, bolle buiken, mooi zwanger, vastleggen van de bevalling, geboortefotograaf, keizersnede, isala klinieken, hasselt, zwolle, overijssel, meppel, emmeloord, geboorteproces, waarom een geboortefotograaf, eerste momenten, day in the life reportage, baby, newborn, jongen of meisje, geboortekaartje fotograaf, gezinsdocumentaire, geposeerde newborn fotoshoot, lifestyle newborn fotoshoot, papa en mama, trotse ouders, borstvoeding , pure en tijdloze foto’s, mooiste momenten, documentaire fotograaf

Newborn

Baby’s groeien zo snel, die eerste dagen zijn zo bijzonder… De beste tijd voor een newborn fotoshoot is tussen de 6 en 21 dagen na de bevalling, omdat kindjes zich dan nog gemakkelijk in foetushouding laten leggen.

In mijn thuisstudio beschik ik over een ruime keuze in achtergronden en accessoires. Comfort en veiligheid staan voorop, voor moeder en kind. Er is tijd en ruimte voor verschonen en vertroetelen en we starten pas wanneer je kindje helemaal op zijn of haar gemak is.

Een slapende baby, in alle eenvoud, is het mooiste wat er is. In mijn reportages leg ik die puurheid vast. Een shoot duurt gemiddeld tussen de twee en drie uur.

 

Het is verstandig om de newborn shoot al te boeken tijdens je zwangerschap. Zo weet je zeker dat er ruimte in mijn agenda is als jullie kindje is geboren. We maken een voorlopige afspraak op de uitgerekende datum. Na de geboorte bellen jullie mij om de definitieve afspraak te maken