Over mij

Mijn naam is Bianca van den Berg. Ik ben in de eerste plaats moeder van een vrolijke peuter! Zij is de voornaamste reden dat ik ben begonnen met fotografie. Ik wilde al die mooie momenten vastleggen voor ze voorbij waren!

Fotografie was altijd een hobby van mij maar verder dan vakantie kiekjes kwam ik niet. Daarom besloot ik tijdens mijn zwangerschapsverlof een workshop basisfotografie te gaan volgen aan de fotovakschool in Apeldoorn. Na de bevalling startte ik met de vakopleiding fotografie in Apeldoorn en kwam ik er al snel achter dat mijn passie ligt bij geboorte en newborn fotografie.

baby’s groeien zo snel, newborn fotoshoot, bevalling, bevallingsfotografie, zwangerschapsfotografie, zwanger, bolle buiken, mooi zwanger, vastleggen van de bevalling, geboortefotograaf, keizersnede, isala klinieken, hasselt, zwolle, overijssel, meppel, emmeloord, geboorteproces, waarom een geboortefotograaf, eerste momenten, day in the life reportage, baby, newborn, jongen of meisje, geboortekaartje fotograaf, gezinsdocumentaire, geposeerde newborn fotoshoot, lifestyle newborn fotoshoot, papa en mama, trotse ouders, borstvoeding , pure en tijdloze foto’s, mooiste momenten, documentaire fotograaf

Naast de 2 jarige opleiding fotografie heb ik ook veel workshops gevolgt in binnen en buitenland die gericht zijn op geboortefotografie en newborn fotografie.

 

Naast fotografie hou ik erg van actief buiten zijn, genieten van mijn gezin, mooie reizen maken en herinneringen creëren. Ik geniet volop van ons prachtige huis en mooie dingen verzamelen.