baby’s groeien zo snel, newborn fotoshoot, bevalling, bevallingsfotografie, zwangerschapsfotografie, zwanger, bolle buiken, mooi zwanger, vastleggen van de bevalling, geboortefotograaf, keizersnede, isala klinieken, hasselt, zwolle, overijssel, meppel, emmeloord, geboorteproces, waarom een geboortefotograaf, eerste momenten, day in the life reportage, baby, newborn, jongen of meisje, geboortekaartje fotograaf, gezinsdocumentaire, geposeerde newborn fotoshoot, lifestyle newborn fotoshoot, papa en mama, trotse ouders, borstvoeding , pure en tijdloze foto’s, mooiste momenten, documentaire fotograaf

Zwanger

Mooie bijna mama, de zwangerschap is een prachtige tijd waarin je uitkijkt naar de komst van je kindje en wellicht een nieuw hoofdstuk begint met je partner.

Hoe bijzonder is het dat er een klein mensje in jou groeit en daarom ook erg dierbaar om deze bijzondere periode later nog eens terug te kunnen zien. Daarnaast ben je ook zo snel vergeten hoe het was om zwanger te zijn. Laat jouw prachtige buik vastleggen in een blijvende herinnering.

 

De mooiste manier om deze periode voor eeuwig vast te leggen is met zacht, flatterend en natuurlijk licht in combinatie met een locatie die voor jou dierbaar is. Dat kan bij je thuis zijn, maar ook buiten in de natuur.

De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is over het algemeen tussen week 30 en 36 van de zwangerschap. In deze periode is je buik goed zichtbaar, en voel jij je waarschijnlijk nog vrij comfortabel.

 

Ik raad je aan om enkele uren voor de fotoshoot geen knellende kleding aan te trekken, zodat er geen strepen op de huid zichtbaar zijn. Omdat je handen veel en duidelijk zichtbaar zijn op de foto raad ik je aan om deze extra te verzorgen. Wil je er net iets frisser en sprankelender uitzien op de foto, laat de kapper dan je haar doen voor de fotoshoot en bezoek een visagist.

 

Er is een ruime keuze uit prachtige jurken voor de fotoshoot waarin je buik prachtig uitkomt. Kies je voor eigen kleding denk dan aan rustige lichte naturel tinten, zonder drukke opdruk/prints. Een blouse of lekker vest dat open rond de buik gedragen kan worden. Een wit of een zwart hemdje doen het ook altijd goed.