Geboortefotografie

De geboorte van je kindje

Iedere geboorte is bijzonder, een moment in het leven dat je voor altijd zult koesteren. Met mooie, integere beelden gun ik je een tastbare herinnering aan je enorme kracht, aan wat je niet bewust hebt meegekregen en aan het vertederende moment van de eerste kus op het hoofdje van je baby. Het maakt ook de geboorte van jouw kindje zo mooi om te zien. En eerlijk is eerlijk, ook ik pink af en toe een traantje weg.

Oprecht betrokken

Dat ik als fotograaf bij een geboorte aanwezig mag zijn, vind ik in zichzelf al bijzonder. Je bent toch getuige van een heel intiem moment en dus vind ik het belangrijk dat we al voor de geboorte goed contact hebben. Vaak krijg ik te horen dat mijn rust je snel op je gemak doet voelen. Ik leef echt met je mee en ben met name de laatste drie weken van de zwangerschap intensief betrokken. Ook mijn fototas staat dan klaar in de gang.

Bescheiden getuige

Bijzondere momenten

Rond de geboorte draait alles om jou en je baby. Als er tijdens de bevalling momenten zijn waarop je mij er niet bij wilt hebben, dan zoek ik een stoeltje op de gang. Voor de rest ben ik een bescheiden getuige met oog voor de mooiste momenten. De inspanning op je gezicht, de ondersteunende hand van je partner, het eerste huilen van je baby. Ik beschouw het echt als een compliment wanneer je niet in de gaten hebt dat ik er ben.

Bijzondere ervaring

Ik weet nog goed met welk gevoel ik mijn dochter aan mijn moeder liet zien en dus geef ik je ook die eerste kennismaking heel graag als blijvende herinnering mee. En dan niet alleen de kennismaking met oma, want ook opa is beretrots. En is dit niet je eerste kindje? Dan mag de verwondering in de ogen van je andere kind(eren) natuurlijk niet ontbreken. Al die emotievolle beelden maken dat je het mooiste moment van je leven steeds weer opnieuw kunt beleven.

Scroll naar top