Geboortefotografie

De geboorte van je kindje

Iedere geboorte is bijzonder, een moment in het leven dat je voor altijd zult koesteren. Met mooie, integere beelden gunnen wij je een tastbare herinnering aan je enorme kracht, aan wat je niet bewust hebt meegekregen en aan het vertederende moment van de eerste kus op het hoofdje van je baby. Het maakt ook de geboorte van jouw kindje zo mooi om te zien. En eerlijk is eerlijk, ook wij pinken af en toe een traantje weg.

Oprecht betrokken

Dat we als fotograaf bij een geboorte aanwezig mag zijn, vinden wij in zichzelf al bijzonder. We zijn toch getuige van een heel intiem moment en dus vinden wij het belangrijk dat we al voor de geboorte goed contact hebben. Vaak krijgen wij te horen dat onze rust je snel op je gemak doet voelen. We leven echt met je mee en zijn met name de laatste drie weken van de zwangerschap intensief betrokken. Ook onze fototas staat dan klaar in de gang.

Bescheiden getuige

Bijzondere momenten

Rond de geboorte draait alles om jou en je baby. Als er tijdens de bevalling momenten zijn waarop je ons er niet bij wilt hebben, dan zoeken wij een stoeltje op de gang. Voor de rest zijn wij een bescheiden getuige met oog voor de mooiste momenten. De inspanning op je gezicht, de ondersteunende hand van je partner, het eerste huilen van je baby. Wij beschouwen het echt als een compliment wanneer je niet in de gaten hebt dat wij er zijn.

Jullie geboortefotografen

Bianca van den Berg

is een warme, zorgzame en betrokken vrouw met enorm veel liefde en passie voor geboortes.  Bianca is een gevoelige zorgzame moeder die graag aandacht geeft aan jou en jouw gezin. Ze vind het heerlijk om voor jullie een waardevolle reportage te maken.

Geboortefotograaf Zwolle

Marjolein Roossien

is een mooie, gedreven, gevoelige en betrokken vrouw. Marjolein verloor haar eerste zoontje die extreem prematuur werd geboren. Ze zal alles voor jullie doen om voor prachtige herinneringen te maken. Bij Marjolein vallen jullie in een warm bad, ze is betrokken, lief en zorgzaam.

Geboortefotograaf Assen

Bijzondere ervaring

Ik weet nog goed met welk gevoel ik mijn dochter aan mijn moeder liet zien en dus geef ik je ook die eerste kennismaking heel graag als blijvende herinnering mee. En dan niet alleen de kennismaking met oma, want ook opa is beretrots. En is dit niet je eerste kindje? Dan mag de verwondering in de ogen van je andere kind(eren) natuurlijk niet ontbreken. Al die emotievolle beelden maken dat je het mooiste moment van je leven steeds weer opnieuw kunt beleven.

Een geboortereportage kun je al boeken vanaf €1299,-. De volledige collecties kun je bij ons opvragen. De geboortereportage wordt in meerdere termijnen voldaan. Wat is er inbegrepen in de basis collectie:

  •  overleg over jullie wensen en mogelijkheden voor de reportage
  • 24/7 stand-by vanaf het moment van boeking
  • een reportage vanaf de actieven weeen fase tot ongeveer 2 uur na de bevalling
  • een professioneel bewerkte selectie van beelden in een hoge resolutie
  • een prachtig waardevol album met een selectie van de geboortereportage
  • reistijd
  • en natuurlijk een adviesgesprek waarin wij jullie wensen voor het geboortealbum omzet naar een voor jullie persoonlijk ontwikkelt eindproduct.
Maaike
Maaike
Lees verder
We zijn zo ontzettend blij en dankbaar dat we zulke prachtige foto's hebben van de bevalling, de eerste momenten samen met onze zoon, maar ook de eerste ontmoeting van onze twee dochters met hun kleine broertje. Wat had ik haar graag bij mijn eerste twee bevallingen gehad!
Wendy
Wendy
Lees verder
Prachtige foto's van een bijzonder moment! Ik ben zo blij dat ik hier voor heb gekozen. Je merkt bijna niet dat ze aanwezig is. Maar op de foto's zie je dat ze alles heeft vastgelegd wat je graag wilde!
Ruth
Ruth
Lees verder
Een prachtige blijvende herinnering aan de geboorte van onze dochter! Door de subtiele aanwezigheid met achteraf prachtige foto's is het echt een absolute aanrader!
Scroll naar boven