Geboortefotografie

De geboorte van je kindje

Iedere geboorte is bijzonder, een moment in het leven dat je voor altijd zult koesteren. Met mooie, integere beelden gun ik je een tastbare herinnering aan je enorme kracht, aan wat je niet bewust hebt meegekregen en aan het vertederende moment van de eerste kus op het hoofdje van je baby. Het maakt ook de geboorte van jouw kindje zo mooi om te zien. En eerlijk is eerlijk, ook ik pink af en toe een traantje weg.

Oprecht betrokken

Dat ik als fotograaf bij een geboorte aanwezig mag zijn, vind ik in zichzelf al bijzonder. Je bent toch getuige van een heel intiem moment en dus vind ik het belangrijk dat we al voor de geboorte goed contact hebben. Vaak krijg ik te horen dat mijn rust je snel op je gemak doet voelen. Ik leef echt met je mee en ben met name de laatste drie weken van de zwangerschap intensief betrokken. Ook mijn fototas staat dan klaar in de gang.

Bescheiden getuige

Bijzondere momenten

Rond de geboorte draait alles om jou en je baby. Als er tijdens de bevalling momenten zijn waarop je mij er niet bij wilt hebben, dan zoek ik een stoeltje op de gang. Voor de rest ben ik een bescheiden getuige met oog voor de mooiste momenten. De inspanning op je gezicht, de ondersteunende hand van je partner, het eerste huilen van je baby. Ik beschouw het echt als een compliment wanneer je niet in de gaten hebt dat ik er ben.

Bijzondere ervaring

Ik weet nog goed met welk gevoel ik mijn dochter aan mijn moeder liet zien en dus geef ik je ook die eerste kennismaking heel graag als blijvende herinnering mee. En dan niet alleen de kennismaking met oma, want ook opa is beretrots. En is dit niet je eerste kindje? Dan mag de verwondering in de ogen van je andere kind(eren) natuurlijk niet ontbreken. Al die emotievolle beelden maken dat je het mooiste moment van je leven steeds weer opnieuw kunt beleven.

Een geboortereportage kun je al boeken vanaf €899,-. De volledige collecties kun je bij mij opvragen. De geboortereportage wordt in meerdere termijnen voldaan.

Wat is er inbegrepen in de basis collectie:

  •  overleg over jullie wensen en mogelijkheden voor de reportage
  • 24/7 stand-by vanaf het moment van boeking
  • een reportage vanaf de actieven weeen fase tot ongeveer 2 uur na de bevalling
  • een professioneel bewerkte selectie van beelden in een hoge resolutie
  • een prachtig waardevol album met een selectie van de geboortereportage
  • reistijd
  • en natuurlijk een adviesgesprek waarin ik jullie wensen voor het geboortealbum omzet naar een voor jullie persoonlijk ontwikkelt eindproduct.

Lees verder
We zijn zo ontzettend blij en dankbaar dat we zulke prachtige foto's hebben van de bevalling, de eerste momenten samen met onze zoon, maar ook de eerste ontmoeting van onze twee dochters met hun kleine broertje. Wat had ik haar graag bij mijn eerste twee bevallingen gehad!
Lees verder
Prachtige foto's van een bijzonder moment! Ik ben zo blij dat ik hier voor heb gekozen. Je merkt bijna niet dat ze aanwezig is. Maar op de foto's zie je dat ze alles heeft vastgelegd wat je graag wilde!
Lees verder
Een prachtige blijvende herinnering aan de geboorte van onze dochter! Door de subtiele aanwezigheid met achteraf prachtige foto's is het echt een absolute aanrader!
Scroll naar top