bianca van den berg fine art

De mooiste prints aan de muur

Samen zetten wij de tijd even stil en maken een portrait waar je elke dag met trots en verwondering naar zult kijken. Je hoeft niet te lachen of gek of grappig te doen. Je mag jij zijn! Puur en echt.

De fotosessie vindt plaats in mij studio, een perfecte setting voor de fine-art portretten, de zwangerschapssessie en de motherhoodsessie.
Make-up en hairstyling geven jou fotosessie net die extra touch en zijn op verzoek bij te boeken.

screenshot-mockup
dubbele cirkel lijn

1. INTAKE

Onze samenwerking begint met een eerste gesprek, waarin ik informatie verzamel over jouw wensen en verwachtingen. Tijdens de intake zullen verschillende aspecten worden besproken zoals het soort fotografie dat je wenst te doen, de locatie, de datum, het doel van de fotografie, de stijl en de grootte van de groep of het aantal personen die gefotografeerd moeten worden. Daarnaast kan ik eventueel een aantal voorbeelden laten zien van eerder werk, zodat je een idee krijgt van hoe het eindresultaat zal worden. Het doel van de intake is om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen van de klant zodat ik als fotograaf een passend aanbod kan doen. De intake is daarnaast een goede gelegenheid om elkaar te leren kennen en een band op te bouwen met elkaar, waardoor de fotografie-ervaring voor beide partijen zo positief mogelijk is.

dubbele cirkel lijn

2. DE FOTOSHOOT

Ik ben een gevoelsmens en dit zul je waarschijnlijk ook wel merken tijdens de fotoshoot. Vaak voel ik moeiteloos aan hoe andere mensen zich voelen. Mijn omgeving omschrijft mij als een warme, zorgzame en betrokken vrouw met enorm veel liefde. Ik vind het heerlijk om voor jou of jullie een waardevolle reportage te maken. Als gevoelige zorgzame moeder geef ik graag aandacht aan jou en jouw gezin. Daarnaast heb ik veel geduld. Zeker bij geboortefotografie is geduld een goede eigenschap. Een geboorte laat zich nu eenmaal niet sturen. Dat geldt ook voor de portretten van kinderen. Spelenderwijs zoek ik die ene blik, dat dierbare moment om als blijvende herinnering te vangen in een alleszeggend beeld. Het is echt de kunst van de klik op het juiste moment.

dubbele cirkel lijn

3. PRINT

De mooiste prints verdienen een plek aan de muur. Ik vindt het heel belangrijk dat je blijft genieten van de prachtige foto’s die gemaakt zijn. De foto’s komen namelijk zoveel mooier uit op prints dan op de computer. Tijdens de bestelsessie in de studio kan ik jou al laten zien hoe een foto bij hou thuis aan de wand eruit komt te zien.
Ik werk uitsluitend met vaklabs die hoogwaardige producten en kwaliteit leveren. Dat kan zijn in de vorm van wall prints, albums en portfolio boxen.

Wil je meer weten over de fotoshoot en de producten? Vraag dan de brochure aan.

Veelgestelde vragen

De fotoshoot vindt plaats in mijn studio. Het is een ruime studio met voldoende daglicht. Maar ik werk ook met flitser. De studio bevindt zich op de eerste verdieping. Helaas is deze niet toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Na de fotoshoot plannen we een datum voor de revealsessie. Onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers laat ik jou de mooiste foto’s zien. Je kan dan aangeven welke foto’s je in print wil laten afdrukken. Er is dan ook de mogelijkheid om baklijsten, albums of portfolioboxen te bestellen. De voorbeelden hiervan zijn te bekijken in de studio.

Dat leg ik je graag uit in een persoonlijk gesprek.

A photograph is the pause button of life