Jouw geboortefotograaf

jouw geboortefotograaf

De klik. Het klinkt zo simpel, maar in dit vak is het zo wezenlijk. 

Jij of jullie laten me toe op een intiem moment; de geboorte van jullie kindje(s).

Geboortefotografie
de meest waardevolle herinnering.
Voor nu.Voor altijd.

In 2015 heb ik als fotografe het zelf mogen ervaren; geboortefotografie. Nog vaak kijk ik naar de prachtige foto’s van ons meisje dat ter wereld kwam. Iedere keer zie ik weer nieuwe dingen. Hoe Frank zijn hand op de mijne legt. De liefdevolle blik waarmee we samen naar Noor kijken. Momenten die ik echt niet had willen missen!

En steeds weer ben ik dankbaar dat haar geboorte is vastgelegd. Want op het moment van weeën en persen krijg je echt niet alles mee.

Geboortefotografe

Al jaren fotografeerde ik zwangere vrouwen en pasgeboren baby’s. Maar na de geboorte van onze dochter Noor heb ik mij volledig toegelegd op geboortefotografie.

De laatste weken voor de geboorte

“Bel of app mij. Ik ben er voor je.”

Het zijn spannende tijden. Want jullie kindje kan ieder moment geboren worden.
Het begin van week 36 betekent voor mij stand by staan!
24 uur per dag, 7 dagen per week ben ik dan bereikbaar voor jullie. Ik blijf in de buurt van waar de geboorte gaat plaatsvinden. Het geluid van mijn telefoon staat op z’n luidst.

Waneer de geboorte zich aankondigt intensiveert ons contact. Jullie lichten me in hoe het gaat en soms appen of we wel elke paar uur. We hebben dus veel contact. En dan is het moment daar. Ik stap in de auto. Het is tijd om de geboorte van jullie kindje vast te leggen!

Neem vrijblijvend contact met mij op

 

Bianca van den berg, de fotografe voor

Geboortefotografie
100%

voor prachtige foto's
van je geboorte