bianca van den berg

STIL STAAN BIJ DE TIJD DIE VOORBIJ VLIEGT

Geboortefotografie is zo veel meer dan foto’s maken tijdens de geboorte van jullie kindje. Ik leg het gevoel vast van dat moment, want de tijd vliegt al zo snel voorbij. Ik fotografeer jullie steun aan elkaar, de eerste ontmoeting met jullie kindje, de ontlading en de pure emoties. Dit alles leg ik vast op een respectvolle manier. Met integere beelden vertel ik jullie geboorteverhaal en laat jullie het meest bijzondere moment in jullie leven en alle bijbehorende emoties in een prachtig geboortealbum terugzien.

bianca van den berg

Tijdens de zwangerschap van onze dochter, Noor, besefte ik mij hoe bijzonder deze tijd is

Ik besefte mij dat een zwangerschap niet iets van zelfsprekends is. De zwangerschap van Noor heb ik dan ook heel bewust beleefd. Bij de geboorte van Noor hadden wij een bevriende doula/geboortefotograaf. De geboorte van Noor was een pittige, voor zowel Noor als voor mij. De foto’s hebben achteraf heel helend gewerkt. Vanaf dat moment wist ik dat ik geboortefotograaf wilde worden! Ik volgde de opleiding fotografie aan de fotovakschool en volgde aansluitend nog verschillende trainingen over geboortefotografie. Inmiddels heb ik heel veel kindjes geboren zien worden en prachtige reportages mogen maken voor ouders. 

Naast de geboortefotografie vind ik het ook heerlijk om in mijn eigen studio prachtige stijlvolle en tijdloze portretten te fotograferen! 

beige beeldmerk bianca
bianca van den berg

Fine art fotograaf Bianca

Hi, ik ben Bianca. Het gezicht achter de camera! Mama van een prachtige dochter Noor en gelukkig samen met Frank! Geïnspireerd door de werken van de oude meester, creëer ik een stijlvol en tijdloos portret van jouw kostbaarste bezit. Samen zetten wij de tijd stil.

bianca van den berg