Over mij

Wie ben ik?

Tijdens de zwangerschap van onze dochter Noor besefte ik mij hoe bijzonder deze tijd is. Dat een zwangerschap niet iets van zelfsprekends is. De zwangerschap van Noor heb ik dan ook heel bewust beleefd. Bij de geboorte van Noor hadden wij een bevriende doula/geboortefotograaf. De geboorte van Noor was een pittige voor zowel Noor als voor mij. De foto’s hebben achteraf heel helend gewerkt. Vanaf dat moment wist ik dat ik geboortefotograaf willde worden! Ik volgde de opleiding fotografie aan de fotovakschool en daarna ook verschillende trainingen geboortefotografie. Inmiddels heb ik heel veel kindjes geboren zien worden en prachtige reportages mogen maken voor ouders. 

Naast de geboortefotografie vindt ik het ook heerlijk om in mijn eigen studio prachtige stijlvolle en tijdloze portretten te fotograferen! 

 

Gevoelsmens

Ik ben een gevoelsmens. Ik voel moeiteloos andere mensen aan. Mijn omgeving omschrijft mij als  een warme , zorgzame en betrokken vrouw met enorm veel liefde. Ik vindt het heerlijk om voor jullie een waardevolle geboortereportage te maken. Als gevoelige zorgzame moeder geef ik graag aandacht aan jou en jouw gezin.

Bijzonder geduld

Het juiste moment

Zeker bij geboortefotografie is geduld een goede eigenschap. Een geboorte laat zich nu eenmaal niet sturen.

Dat geldt ook voor de portretten van  kinderen. Spelenderwijs zoek ik die ene blik, dat dierbare moment om als blijvende herinnering te vangen in een alleszeggend beeld. Het is echt de kunst van de klik op het juiste moment.

Blijvende herinnering

Geboortefotografie is zo veel meer dan foto’s maken tijdens de geboorte van jullie kindje. Ik leg het gevoel vast van dat moment. Jullie steun aan elkaar, de eerste ontmoeting met jullie kindje, de ontlading en de pure emoties leg ik vast op een respectvolle manier. Met integere beelden vertel ik jullie geboorteverhaal en laat jullie het meest bijzondere moment in jullie leven en alle bijbehorende emoties in een prachtig geboortealbum terugzien.

Scroll naar boven