fine art portrait

Fine art portret; een kunstwerk aan de muur

Een puur en tijdloos schilderachtig portret waar je trots op bent en een mooi plekje krijgt bij jullie thuis aan de muur. Een fine-art portret die precies laat zien wie jij bent of wie je kinderen zijn.

Een beeld waar je uren naar kan kijken en telkens weer ontroerd raakt of terug gebracht wordt naar dat moment in jullie leven. Dat moment dat we de tijd even stil hebben gezet.

fine art portrait 2
fine art portrait 1

De fine-art portretten verdienen alle aandacht van mij. In een telefonisch gesprek neem ik met jou je wensen door. De fine-art sessie is het beste te boeken voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar. Kinderen onder de 4 jaar begrijpen over het algemeen minder goed de instructies om tot een prachtig resultaat te komen.

In het voorgesprek zal ik je adviseren over de kledingkeuze. Je kan ook gebruik maken van de uitgebreide collectie in mijn studio. Aan de hand van een moodbord krijg je een duidelijk beeld welke kleding geschikt is voor de fotosessie.

Inclusief visagie en haarstyling

We nemen uitgebreid de tijd voor de fine-art fotosessie! Ik neem dan ook maar 1 fotosessie per dag aan. We beginnen rustig met een kop koffie of thee en nemen de laatste dingen door. Voor je kind is het fijn als hij of zij even kan wennen en niet gelijk voor de camera moet staan. Ik vind het heel belangrijk dat jij en/of je kind zich op haar gemak voelt. We nemen samen de kleding door voor de shoot. Elke fine-art sessie is inclusief visagie en haarstyling.

Waar gaan we fotograferen?

De fotosessie vinden allen plaats in mijn studio in Hasselt. Dat is ongeveer 20 minuten rijden vanaf Zwolle. Er is voldoende parkeergelegenheid. De studio bevindt zich op de eerste etage en is helaas niet rolstoeltoegankelijk.

Investering

Volgt nog…

beige beeldmerk bianca
bianca van den berg

Fine art fotograaf Bianca

Hi, ik ben Bianca. Het gezicht achter de camera! Mama van een prachtige dochter Noor en gelukkig samen met Frank! Geïnspireerd door de werken van de oude meester, creëer ik een stijlvol en tijdloos portret van jouw kostbaarste bezit. Samen zetten wij de tijd stil.

fine art portrait

A photograph is the pause button of life