bianca van den berg fine art

Zwangerschap fotografie

Een zwangerschap is zo’n bijzondere tijd! Vol verwachting uitkijken naar het moment dat je kindje wordt geboren! Laat deze tijd vastleggen met een prachtige herinnering aan je zwangerschap en je mooie groeiende buik! Zwangerschap fotografie is een speciale vorm van portretfotografie die zich richt op het vastleggen van de unieke en bijzondere tijd van de zwangerschap. Ik zorg ervoor dat, middels de juiste compositie, belichting en andere technieken, de schoonheid van jou als zwangere vrouw met groeiende buik prachtig vastgelegd wordt.

zwangerschap fotografie
bianca van den berg

Zwangerschap fotografie kan ook gebruikt worden om de band tussen jou als moeder en het kind te benadrukken. Dit kan ook door foto’s te maken van de moeder en haar partner of andere familieleden. Zwangerschap fotografie is een unieke en persoonlijke manier om deze bijzondere tijd vast te leggen en een herinnering voor altijd te creëren.

De zwangerschapsfoto’s kunnen we maken in mijn prachtige daglichtstudio of op een mooie buitenlocatie.

Juiste tijd voor een fotoshoot

Het is belangrijk om genoeg tijd te nemen voor de fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat je je goed op je gemak voelt. Eventueel kunnen we vooraf een kennismaking plannen in mijn studio en samen je wensen voor de fotoshoot doornemen.

De beste tijd om een zwangerschapsfotoshoot te doen is als je tussen de 32 en 38 weken zwanger bent. Rond die tijd is je buik mooi rond en voel jij je als het goed is nog redelijk fit. De zwangerschapsfoto’s kunnen we maken in mijn prachtige daglichtstudio of op een mooie buitenlocatie.

Wanneer boeken?

Het moment waarop je de fotoshoot wilt boeken is voor iedereen anders. De een wilt zo snel mogelijk alles geregeld hebben en boekt zowel de zwangerschapshoot als de geboortereportage al in de eerste maanden van de zwangerschap. De ander wacht liever tot ze 30 weken is of soms nog later. Ik adviseer om de fotoshoot te boeken rond de 28-30 weken zwangerschap, zodat je er zeker van bent dat ik een plekje vrij heb in mijn agenda. 

Investering

Voor de zwangerschapsshoot werk ik met een basiscollectie inclusief 6 digitale bestanden. De basiscollectie begint bij €155,00. 

Bij de basiscollectie is het volgende inbegrepen:

beige beeldmerk bianca
bianca van den berg

Fine art fotograaf Bianca

Hi, ik ben Bianca. Het gezicht achter de camera! Mama van een prachtige dochter Noor en gelukkig samen met Frank! Geïnspireerd door de werken van de oude meester, creëer ik een stijlvol en tijdloos portret van jouw kostbaarste bezit. Samen zetten wij de tijd stil.

zwangerschap fotografie

A photograph is the pause button of life