Zwangerschapsfotografie

In blijde verwachting van een kleintje!

Een zwangerschap is zo’n bijzondere tijd! Vol verwachting uitkijken naar het moment dat je kindje wordt geboren! Laat deze tijd vastleggen met een prachtige herinnering aan je zwangerschap en je mooie groeiende buik!

De zwangerschapsfoto’s kunnen we maken in mijn prachtige daglichtstudio of op een mooie buitenlocatie.

juiste tijd voor een fotoshoot

Het is belangrijk om genoeg tijd te nemen voor de fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat je je goed op je gemak voelt. Eventueel kunnen we vooraf een kennismaking plannen in mijn studio en samen je wensen voor de fotoshoot doornemen.

De beste tijd om een zwangerschapsfotoshoot te doen is als je tussen de 32 en 38 weken zwanger bent. Rond die tijd is je buik mooi rond en voel jij je als het goed is nog redelijk fit.

Vooral de laatste weken van de zwangerschap tegen je uitgerekende datum kunnen weleens zwaarder aanvoelen en je hebt dan meer kans op fysieke ongemakken. 

Wanneer boeken?

Wanneer is het juiste moment om te boeken? Dat is voor iedereen anders. De een wil zo snel mogelijk alles geregeld hebben en boekt zowel de zwangerschapshoot als de geboortereportage al in de eerste maanden van de zwangerschap. De ander wacht tot ze 30 weken is of soms nog later. Ik adviseer de fotoshoot te boeken rond de 28-30 weken zwangerschap.

Investering

Voor de zwangerschapschapshoot werk ik met een basiscollectie inclusief 6 digitale bestanden. De basiscollectie begint bij €155,00. 

Inbegrepen voor de basiscollectie:

  • overleg over je wensen en mogelijkheden voor de reportage
  • professioneel nagewerkte selectie van beelden in de online galerie
  • mogelijk tot gebruik van kleding uit de uitgebreide zwangerschapsgarderobe.
Scroll naar boven